Galvanic Spa

Ervaar de luxe en het gemak van een verjongende spabehandelingen

Dankzij het speciaal ontworpen Nu Skin Galvanic Spa System™ en een dagelijkse huidverzorging kunt u veroudering bij de bron aanpakken en er jonger blijven uitzien. 

De Galvanic Spa is klein, ingenieus en krachtig apparaat dat gebruik maakt van gepatenteerde, zichzelf aanpassende stroom en verwisselbare conductors voor het gezicht. Samen met speciaal samengestelde behandelingsproducten voorziet dit systeem de huid van 5 keer zoveel anti-aging ingrediënten. 

Galvanische behandeling maakt uw huid ontvankelijk voor bepaalde anti-aging ingrediënten. Door het gebruikt van het galvanisch apparaat gedurende 5 minuten wordt de opname van belangrijke ingrediënten 24 uur lang bevorderd.

• DNAid serum: De kern van de behandeling is de revolutionaire BioNymph Peptide, een compleet natuurlijke activiteit in buitengewone proporties. Laboratoriumtest toonde een vermindering van de DNA-fragmentatie – de eerste oorzaak van het ouder worden - met 57% en een toename van Syrtuines productie met 175%.

De huidstructuur regenereert: tests in vitro op de activiteit tonen de werking van het peptide in BioNymph, ze verhogen de collageen productie met 80% en een bescherming door de afbraak door 77%.

Reactiveer je innerlijke bron van jeugd: herontdek een stralende, stevigere en jongere huid.

• Energizing serum: Het serum verzacht direct en activeert de huid met een verstevigende werking nadien. Een stimulerend serum dat de huid voedt en verjongt met een concentratie van Gotu Kola, algen en Ginseng extracten. Het verhoogt de stevigheid, elasticiteit een hydratatie van de huid -wat resulteert in een glad effect- en activeert de huid voor een jeugdiger en lichte teint.

• Purity serum: Een actief serum dat zuivert, kalmeert, de poriën minimaliseert en de huid herstelt zodat de natuurlijke schoonheid weer naar boven komt. Een serum dat de olie controleert, minimaliseert de poriën en vermindert vlekken. Dit concentraat van Zwitserse plantaardige algen helpt het behoud van een perfecte huid door het verminderen van overtollige olie en glans. 

• Lifting serum: Vermindert fijne lijntjes en geeft huid weer glans, ideaal voor een preventie tegen veroudering. Een verjongende serum dat de huid lift door het verbeteren van elasticiteit en het stimuleren van collageen. Zoete amandeleiwitten zorgen voor een onmiddellijke, visuele afname van fijne lijntjes en laten de huid stralen. 

Galvanische behandeling + aangepast serum = effectievere opname

Het verloop van de behandeling:

• Reinigen van de huid

• Peeling van de huid

• Aanbrengen serum: DNAid, Energizing, Purity of Lifting serum

• Serum insluizen en masseren met Galvanic Spa

• Tonic

• Dagverzorging

 

Duurtijd: 45 minuten
Prijs: € 110,00 inclusief serum

Galvanic Spa
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x