Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Deze maand een mooi geschenk voor u ! Deze maand een mooi geschenk voor u !

NIEUWS | 24-01-2017 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

T.e.m. 31 januari 2017 krijgt u, bij aankoop van een Beauté Lifting-verzorging van Mary Cohr, een serum Hydrosmose GRATIS !

 

"Minder rimpels zonder chirurgische ingreep !"

 

Wat mag men verwachten van de Beauté Lifting-verzorging ?

 

Gedurende de eerste 10 minuten beweegt de schoonhedsspecialiste de Traceur Rides over het gelaat om de fijne lijntjes en diepere rimpels gladder te maken.

Het geheim schuilt in het gebruik van een kogelpen die een regenererend, geconcentreerd serum met dieptewerking in de rimpelgroef aanbrengt.

Door de rimpel te masseren egaliseert de pen bovendien het verslapt bindweefsel om de rimpelgroef op te vullen.

 

Met de Crème de Modelage verrijkt met pro-collageen masseert de schoonheisspecialiste de huid met liftende bewegingen, waardoor de huid weer elastischer en steviger wordt.

 

Het hoogtepunt van de behandeling is een masker dat gedurende 10 minuten liftende, modellerende en verstevigende werkstoffen in de huid verspreidt. Het aantal rimpeltjes wordt spectaculair verminderd, de huid voelt vitaal en stevig aan en het gezicht ziet er jong en stralend uit.

 

Deze behandeling wordt aanbevolen als kuur van 3 behandelingen of eens in de maand om uw huid in conditie te houden. Beauté Lifting zorgt voor een zichtbaar jeugdige uitstraling !

 

Deze maand schenken wij bij de Beauté Lifting-verzorging (kostprijs 75,00 euro) het serum Hydrosmose, ter waarde van 59,40 euro. Het serum Hydrosmose herstelt de vitalitiet van de droge huid en de cellen worden door vermenging gehydrateerd. Het huid straalt weer, is soepeler en de fijne lijntjes die veroorzaakt zijn door dehydratatie worden gladgestreken.