Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Tips voor droge handen en lippen Tips voor droge handen en lippen

NIEUWS | 25-02-2017 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Shop online: http://bit.ly/2lDin0G

 

Droge handen en droge lippen: oorzaken en tips:

 

Droge handen vormen vooral in de droge winterperiode bij veel mensen klachten. Droge handen voelen vak vervelend aan: de huid schilfert, ziet rood uit, geeft een trekkerig gevoel of er ontstaan pijnlijke kloven. Droge handen ontstaan vooral in de winter, wanneer de luchtvochtigheid in de omgeving erg laag is. Droge handen komen vaak voor in combinatie met een droge huid. Door het veelvuldig werken met de handen in water wordt er teveel water aan de huid onttrokken, dat ook droge handen veroorzaakt.

 

Een droge huid zal zichzelf proberen te herstellen door de aanmaak van extra huidvetten. Echter, bij gure wind op de huid of bij het veelvuldig gebruik van zeep krijgt de huid niet de kans om te herstellen en moeten we de huid een handje helpen.

 

Last van droge lippen ? De bovenste huidlaag van de lippen is zeer dun waardoor je lippen snel gaan uitdrogen. Schraal weer gaat de lippen nog meer uitdrogen. Wanneer je uitgedroogde lippen hebt, kun je de sterke neiging krijgen om deze met de tong te bevochtigen. Dit geeft slechts gedurende enkele seconden verlichting, maar vervolgens drogen de lippen nog verder uit.

 

Wat kan je dan wel doen ?

 

Gebruik dagelijk een handencreme en een lippencreme:

 

"Nouvelle jeunesse mains" is een sterk regenererende crème die bescherming biedt tegen weersinvloeden (koude, wind, enz...), ook bruine vlekken vervagen en uw handen worden dag na dag gladder en lichter en zien er jonger uit. De crème heeft een opmerkelijk fijne textuur en een aangename verse bloemengeur.

 

"Confort lèvres" is een zachte lipbalm die de conditie van de liphuid verbetert. De fijne balmtextuur geeft een comfortabel gevoel. Mangoboter beschermt de lippen tegen externe stressfactoren door de huidbarrière te versterken, de abrikozenpitolie creëert een beschermende film over het lipoppervlak om het verlies van hydratatie te beperken.

 

Speciale actie: deze 2 verzorgingen zijn nu te verkrijgen in een handig pocket formaat aan een zacht prijsje: 30,00 euro : Shop nu online: http://bit.ly/2lDin0G

 

Heeft u raad of advies nodig, steeds welkom in onze winkel of neem telefonisch contact op met ons op 011/21 38 99 of mail naar info@zbigatti.be