Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Beauty TIP ! van de dag Beauty TIP ! van de dag

NIEUWS | 1-03-2017 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Wil jij jouw huid laten stralen ?

 

Dat kan met de behandeling Beauté Aromatique !

 

Wat houdt de behandeling in ?

 

De behandeling Beauté Aromatique is een behandeling op maat met essentiële oliën.

De betoverende geuren van de essentiële oliën verwelkomen u in ons instituut en nodigen u uit voor een heerlijke reis naar "schoonheid en rust". Elke huid is anders en vraagt om een behandeling op maat.

Als schoonheidsexpert selecteren wij de essentiële oliën die het best bij u passen. Deze verspeiden hun heilzame eigenschappen tot in de kern van de huid, waar ze vitale functies opwekken.

 

Beauté Aromatique is een unieke behandeling die de eigenschappen van essentiële oliën combineert met de precieze en subtiele bewegingen van uw schoonheidsspecialiste.

 

Na de behandeling is uw huid rustiger en uw gelaat ziet er stralend uit.

 

Wat zijn de pluspunten ?

 

-Het masker met essentiële oliën:

Onder de professionele vingers van de schoonheidsspecialiste verspreidt de weldadige energie van de essentiële oliën zich tot in de kern van de huid.

 

-Het schoonheidsmasker met 5 planten:

De schoonheidsspecialiste bereidt een masker "Beauté Nature" met 5 planten dat gedurende 10 minuten wordt aangebracht. Na de behandeling ziet het gelaat er stralend uit.

 

Voor reservaties zijn wij bereikbaar op 011/21 38 99.

 

Shop online http://www.zbigatti.be/