Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Beauty TIP! van de dag Beauty TIP! van de dag

NIEUWS | 8-03-2017 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Je huid ziet er jaren jonger uit !

 

Wat is het ?

 

De behandeling Age Repair is speciaal ontwikkeld om de zichtbare tekenen van veroudering terug te dringen. Age Repair richt zich op alle niveaus van de opperhuid en lederhuid met een combinatie van krachtige vernieuwende werkstoffen.

 

De hoge en zuivere concentraties vitamine C en de 56 cellulaire werkstoffen die ook in ziekenhuizen worden gebruikt, zorgen voor een effectieve regeneratie van de celactiviteit en voor revitalisatie van de huid. Het hyaluronzuur vult de rimpels zichtbaar op en het masker verspreidt Pro-Collageen om de huid te verstevigen.

 

Wat doet het ?

 

Na de behandeling ziet de huid er zichtbaar vitaler uit en de tekenen van veroudering zijn verinderd.

 

Wat zijn de pluspunten ?

-Dermabrasie scrubmassage: de schoonheidsspecialiste scrubt en masseert het hele gelaat en de hals. Dode huidcellen worden hiermee verwijderd en de huid ziet er vitaler uit omdat de huid nieuwe cellen aanmaakt.

 

-Ant-aging massage: de 15 exclusieve massagebewegingen zorgen er voor dat de waardevolle werkstoffen van het met hyaluronzuur en DNA verrijkt serum door de huid worden opgenomen en de huid verstevigen.

 

-Masker Eclat Jeunesse: aan het einde van de behandeling gebruikt de schoonheidsspecialiste nog het masker Eclat Jeunesse met pro-collageen om de gerevitaliseerde huid nog meer te laten stralen.

 

Resultaat ?

Zichtbare vermindering van de rimpels !

 

Duur van de behandeling: 50 minuten

Prijs: 85,00 euro

 

www.zbigatti.be