Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Afslanken met Kyalin...en Lien Degol ! Afslanken met Kyalin...en Lien Degol !

NIEUWS | 21-03-2017 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Afslanken met Kyalin… en shoppen met Lien Degol!

 

Afslanken is niet eenvoudig, dat beseffen we maar al te goed. Daarom doen we er alles aan om jou te helpen je ideale gewicht te bereiken… en te behouden.

 

Want als je voor 31 maart aan je dieet begint, maak je – zodra je je streefgewicht hebt bereikt (en hiervoor heb je voldoende tijd om dit te bereiken) - kans op een uur shoppen mét advies van modecoach Lien Degol en 250 euro shopping budget!* Zo ga je zeker en vast stralend de zomer tegemoet.

 

Als dat geen goede motivatie is…

 

Als Kyalin-coach beginnen we niet zomaar aan je dieet. We gaan jou en je gewoontes eerst leren kennen en stellen dan een plan op, op jouw toekomstige maat. En dat plan gaan we van dichtbij opvolgen en permanent evalueren. Ons doel ? Samen jouw gezond gewicht bereiken, en behouden.

 

Voor we er aan beginnen, doen we een grondig intakegesprek. Zo leren we elkaar kennen: je eetgewoonte, je levenstijl, je verwachtingen... We analyseren je lichaamssamenstelling met een professionele weegschaal. Op basis van dit gesprek gaan wij jouw personnlijke programma en stappenplan opstellen.

En de daarbij behorende doelstellingen natuurlijk... Benieuwd ?

 

Maak dan snel een afspraak of kom zeker eens langs.

 

Z. Bigatti Schoonheidsinstituut 011/21 38 99

www.zbigatti.be