Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Instant bruine benen ? Hoe doe je dat ? Instant bruine benen ? Hoe doe je dat ?

NIEUWS | 16-05-2017 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Shoponline: Perfect Bronze

 

Hoe ga je tewerk om perfect mooie bruine benen te krijgen ?

 

Het is belangrijk dat je de benen eerst een scrub behandeling geeft, dat kan met de Doux Gommage Facile. Breng de gommage aan op een vochtige huid en maak ronde cirkelvormige bewegingen, spoel af met lauwwarm water. De gomage met microkorrels van bamboe zal de dode huidcellen verwijderen en de huid reinigen waardoor de huid heel zacht en zijdeachtig gaat aanvoelen.

 

Daarna gaan we de huid even hydrateren met een zachte body lotion Soin Douceur Extreme, deze romige en frisse body lotion zorgt er voor dat uw benen de hele dag zacht aanvoelen.

 

Als laatste stap, brengen we de Perfect Bronze aan. Perfect Bronze is een zelfbruinende mousse, meteen na het aanbrengen krijg je een prachtig bruin effect op uw huid.

Neem per been, de hoeveelheid van een eetlepel in de handpalm en verdeel het product over beide handen, breng dan de Perfect Bronze op de benen aan in circelvormige bewegingen van boven naar onder en van onder naar boven. Op deze manier is de zelfbruiner perfect verdeeld en krijg je geen strepen op de benen. Het resultaat is subliem: perfect mooie goudbruine benen.

Voor het effect van een natuurlijke bruining, kan ik je aanraden om deze behandeling om de dag te herhalen.

 

Wil je graag meer uitleg of een proefbehandeling ? Aarzel niet om even langs te komen in ons instituut. Of bel ons even op 011/21 38 99.

www.zbigatti.be