Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Weg met cellulitis ! Weg met cellulitis !

NIEUWS | 18-08-2017 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

 

 

Body Sculpting van Z. Bigatti, verbetert de huidcontouren aanzienlijk en geeft u een stevig en bekoorlijk silhouet.

 

 

 

Body Sculpting stimuleert en versterkt de huid en verzacht en hydrateert ze bovendien.

 

De rijke samenstelling aan natuurlijke plantenextracten, etherische oliën en antioxidanten zorgen ervoor dat de slappere delen van uw lichaam gladder worden, een betere vorm krijgen en verfijnen.

 

 

 

Dagelijks gebruik van Body Sculpting voorkomt het ontstaan van een gerimpelde en slappe huid, vernieuwt en revitaliseert de huid en maakt ze ogenblikkelijk strakker en steviger.

 

 

 

• De geavanceerde samenstelling van Body Sculpting gel laat zich moeiteloos aanbrengen; zijn aangename geur en kalmerende en stimulerende tinteling prikkelt de zintuigen en geeft u een opwekkend gevoel.

 

• Extracten van algen, zeewier en gehydrolyseerde zijde vormen een verstevigende zachtmakende voedingsbodem die de huid hydrateert en het vocht vasthoudt voor een langdurig stevige en strakke huid.

 

• De extracten van zoethoutwortel, koffie, paardekastanje en Shiitake-paddestoel verminderen het bobbelige uitzicht van de huid en maken de contouren steviger en egaler.

 

• Pompelmoesschil en menthol bevorderen de bloedsomloop waardoor de huid jonger en steviger wordt.

 

• Zoethoutwortelextract, een natuurlijk antioxidant, garandeert een langdurige werking.

 

 

 

Gebruik:

 

Breng 's morgen en 's avonds aan op het ganse lichaam.

 

Shop online Body Sculpting

 

www.zbigatti.be