Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Terug naar school en me-time voor mama Terug naar school en me-time voor mama

NIEUWS | 31-08-2017 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Deze week staat alles in het teken van" terug naar school". Voor de kinderen is het een spannend moment om de vriendjes en vriendinnetjes terug te zien en de mooie verhalen over de vakantie te vertellen. Het is altijd even spannend om weer uit te kijken naar die nieuwe juf of nieuwe leraar.

 

Ook voor de mama's is het weer een hele verandering, de kinderen terug naar school en alles weer mooi in het ritme. Dus... ook weer tijd voor wat "me-time" voor mama.

Wij hebben in ons instituut al werk gemaakt om een heerlijke verzoring samen te stellen om de mama's in de watten te leggen na deze drukke periode.

 

Wat denk je van een Beauté Aromatique, een behandeling op maat met essentiële oliën.

 

De betoverende geuren van essentiële oliën verwelkomen u in het salon en nodigen u uit voor een heerlijke reis naar ‘schoonheid en rust’. Elke huid is anders en vraagt om een behandeling op maat.

 

We selecteren voor u de essentiële oliën passend voor uw huid. De essentiële oliën verspreiden hun heilzame eigenschappen tot in de kern van de huid, waar ze vitale functies opwekken.

 

Beauté Aromatique is een unieke behandeling die de eigenschappen van essentiële oliën combineert met de precieze en subtiele bewegingen van de massage.

 

 

We bereiden het masker Beauté Nature met 5 plantenextracten, dat 10 minuten op de huid blijft inwerken. Na de behandeling ziet het gezicht er stralend uit.

 

Genieten is het kernwoord !

 

Maak je graag even tijd voor jezelf ? Maak dan snel een afspraak op 011/21 38 99, of bezoek onze website en ontdek onze uitgebreid aanbod van behandelingen.