Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Time for change ! Time for change !

NIEUWS | 11-01-2018 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Ook in 2018 staat afslanken weer bovenaan het lijstje met ‘goede voornemens’, maar waarom zou je het deze keer niet eens gewoon volhouden en succesvol afronden in plaats van vroegtijdig afhaken…? Een belangrijke voorwaarde voor succesvol afslanken én op een gezond gewicht blijven, is professionele, persoonlijke en intensieve begeleiding. Dat is niet alleen wetenschappelijk bewezen, dat is ook onze dagelijkse ervaring als gewichtsconsulent en Kyalin afslankcoach.

 

“Als gewichtsconsulent heb ik inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van mensen met overgewicht of obesitas. “Het is mijn passie om iedereen die zich weer energieker en gezonder wil voelen te begeleiden met een ándere manier van eten. En zelfs als mensen succesvol het Kyalin voedingsprogramma hebben gevolgd om hun gewicht en daarmee hun gezondheid te verbeteren, stopt mijn (gratis) begeleiding nog niet.

Passend binnen de persoonlijke voorkeuren en leefstijl van mijn cliënten help ik hen graag om een alternatief eetpatroon op te pakken waarmee ze een gezond gewicht en een goede gezondheid kunnen behouden. Daarbij gaat het niet altijd om minder eten – vaak gaat het zelfs om meer eten – maar om ánders eten: welke voedingsstoffen heeft jouw lichaam nodig om je energiek te voelen en slank te blijven zonder hongergevoel…?”

 

Samen slimmer afslanken!

Een goed dieet begint met een goede begeleiding want afslanken is niet altijd even gemakkelijk. Met het Kyalin afslankprogramma zal je nieuwe voedingsgewoonten aanleren. We bieden een efficiënte aanpak voor gewichtsverlies, een snelle silhouetverandering (zonder verlies van spiermassa). We reiken nieuwe voedingsgewoonten aan en we zetten aan tot een nieuwe levensstijl. De voordelen van Kyalin zijn een snelle vetverbranding met behoud van spiermassa, geen hongergevoel, een energieboost en het duurzaam behoud van het nieuwe gewicht.

 

Doe je mee met ons ? Maak een afspraak voor een intake gesprek op 011/21 38 99.

 

Ontdek je ideale gewicht! Bereken je Body Mass Index (BMI)