Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

NIEUW ! Dermo Peeling van Mary Cohr NIEUW ! Dermo Peeling van Mary Cohr

NIEUWS | 20-01-2018 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Een nieuwe “Huidvernieuwende verzorging”:

 

Het gaat hier om een gelaatsverzorging, genoemd: “dermo peeling”. Deze verzorging is HET alternatief voor esthetische geneeskunde.

Deze dermo peeling is een heerlijke behandeling voor het gelaat met dermabrasie verzorging.

 

Wat mag je van de verzorging verwachten ?

 

Eerst maken wij een analyse van uw huidconditie en geven wij een persoonlijk advies voor thuisverzorging.

Na de reiniging van de huid gaan we over tot de dermabrasie peeling, deze peeling verwijdert dode cellen aan het oppervlak van de opperhuid. We gaan door de mechanische actie, nieuwe huidcellen onthullen.

Na de peeling starten wij de derma massage, deze helpt bij de regeneratie van de huidcellen. Passievruchtenextract stimuleert de cellulaire activiteit om een nieuwe huid te creëren. Gelaat, hals en décolleté worden intensief gemasseerd.

Wij sluiten af met het masker derma beauté, dat de huid zal kalmeren en verfraaien. Door de camelia olie wordt de huidbarrière gevoed en geherstructureerd.

 

Wat is jouw voordeel als je deze verzorging nog boekt in de maand januari ?

Na de behandeling krijg je een 50ml Vitalité Lift dagcreme (waarde 72,00 euro) mee naar huis. Deze crème is de Ideale dagelijks verzorging voor de verslapte huid. Het dermostimulines complex zorgt voor celvernieuwing en uw huid heeft een betere elasticiteit en is zichtbaar steviger.

 

www.zbigatti.be

Tel: 011/21 38 99