Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Laat je sproetjes zien zoals Meghan Markle Laat je sproetjes zien zoals Meghan Markle

NIEUWS | 21-08-2018 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Wanneer Meghan Markle door een make-up artist wordt opgemaakt, is haar standaard eis: zorg dat mijn sproeten te zien blijven. Die all natural look staat haar prachtig!

 

Fris & dewy

 

In een eerder interview met het blad Allure vertelde Meghan al dat ze zich ergert aan foto’s waarbij haar sproeten dankzij photoshop verdwenen zijn. “Ze wil gewoon dat make-up een beter versie van haarzelf laat zien. Natuurlijke schoonheid, daar gelooft ze heilig in.”

 

Photoshop

 

Elke keer wanneer haar make-up gedaan wordt, zegt ze: ‘Zorg je er wel voor dat mijn sproeten erdoorheen piepen? Ik wil geen dikke laag make-up.’ Ze wilde dat haar foundation een frisse, dewy uitstraling zou hebben.” Op vrijwel elke foto van Meghan zijn haar sproeten dan ook duidelijk te zien. Op wat blush op de bolling van haar wangen na, draagt Meghan verder weinig make-up.

 

Show je sproeten!

 

Wil jij ook een natuurlijke make-up waarbij je sproeten de show stelen?

 

Gebruik dan een lichtgewicht foundation zoals Fluid Foundation van Serge Louis ALvarez.

Hoe te gebruiken ? Voor een perfect resultaat gebruik je best een make-up sponsje, dit zal helpen je om een egaal effect te geven op je huid.

 

En op de wangen een lichte compacte poeder zoals Compact Powder van Serge Louis Alvarez.

Hoe te gebruiken ? Het poeder aanbrengen met een poederkwast om de kleur gelijkmatig te verspreiden op het gezicht, of gebruik maken van een poederdons voor een meer verfijnd effect.

 

Haar ogen worden benadrukt door een zwart oogpotlood, daarvoor gebruik je Eye Pencil van Serge Louis Lavarez.

 

En voor de lippen word er een lichte lipstick gebruikt zoals de bio lipstick van Serge Louis Lavarez (niet getest op dieren).

 

Zo nu ben jij ook klaar voor een natuurlijke look zoals een royal en zal je stralen zoals Meghan Markle, met de make up van Serge Louis Alvarez.