Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

7,8 en 9/12 Xmas shopping 7,8 en 9/12 Xmas shopping

NIEUWS | 6-12-2018 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Beste klanten,

 

dit weekend zorgen wij weer voor een verrrassende Xmas shopping.

 

Op 7,8 en 9 december van 14u tot 21u maken wij er weer een feest van.

Zo kan je komen genieten van:

 

-Nicky Vankets, hij zal op deze dagen persoonlijk aanwezig zijn om zijn nieuwe feestcollectie (Fifthy shades of grey) voor te stellen. Je hebt ook de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken met Nicky zodat je zal stralen tijdens de feestdagen. Kies je voor een perfect gesneden maatpak ? Dat kan je dit weekend ook komen ontdekken.

 

-Tijdens het ganse weekend kan je onze Franse parfums komen ontdekken en leren wij jou de kunst van het parfumeren (zowel voor dames als heren).

 

-Dépôt Albert heeft gezorgd voor ons warm Kerst interieur en zal ook advies geven om jouw huis lekker cosy te maken voor de feesten.

 

-Op vrijdag 7 december, van 18u tot 21u, zal Iris Mondelaers haar handgemaakte juwelen komen voorstellen.

 

-Mr. Shine zal aanwezig zijn op 8 en 9 december van 18u tot 21u. Hij zal uw lederwaren laten schitteren. Vergeet zeker niet jouw lederen handtas of mooie schoenen mee te brengen. Mr. Shine zal ze voor jou verzorgen. Keep on shining!

 

-Tijdens het ganse weekend kan je de "magnums" van wijnhandel 't Mijnhuys komen ontdekken.

 

-Op 8 en 9 december kan je de feestelijke collectie van Mistic Mode Accessoires komen uitproberen.

 

-Tijdens het ganse weekend kan je tevens genieten van chocolade degustaties van Leonidas.

 

-Onze pop up winterbar "Ohnewald Stube" zal open zijn op vrijdag, zaterdag en zondag van 14u tot 21u. Op vrijdag kan je genieten van een champagne avond met heerlijke hapjes van vleeswaren Bruegel.