New Gelish colors. What's your favorite?

Een mooi alternatief voor gelnagels is Gelish nagellak, het is een semi-permanente nagellak die verschillende opties biedt voor het uitbreiden van de behandelingen voor natuurlijke nagels.

Gelish verbergt onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel en de natuurlijke nagel wordt verstevigd. Gelish nagellak kan geplaatst worden in een permanente kleur of als french manicure. Gelish is flexibel, duurzaam en eenvoudig te verwijderen.

Met gelish hoeft je niet langer te wachten tot de nagels droog zijn na de behandeling. Afbrokkelen, krasjes en dofheid, zwakke en beschadigde nagels die snel inscheuren, verwijderingsschade door een frees of vijl, … behoren definitief tot het verleden. Gelish nagels bieden u kwaliteit en comfort!

Gelish nagellak brengt men aan zoals gewone nagellak. Maar het is geurloos en het wordt niet afgewerkt met schadelijke chemicaliën! Gelish is beschermend met elke keer opnieuw een prachtig spiegelend resultaat. Bovendien wordt de natuurlijke nagel niet beschadigd en hebt je 2 tot 3 weken absoluut probleemloze nagels.


menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x