Over ons

Kom tot rust bij Z. Bigatti in Beringen 

Heeft u behoefte aan wat tijd voor uzelf? Het Z. Bigatti schoonheidsinstituut in Beringen ontvangt u in een sfeer van rust en ontspanning. De inrichting van onze zaak is een perfecte vertaling van de Z. Bigatti filosofie: elegant, tijdloos en luxueus. Kom eens langs en geniet van de weldaad voor uw lichaam en geest! 

In ons Z. Bigatti schoonheidsinstituut geven vakkundige schoonheidsspecialisten professioneel huidadvies en een behandeling op maat met de producten uit de exclusieve Z. Bigatti verzorgingslijn.

Uw schoonheidsspecialiste:

Anja Dewachtere, door de wol geverfd in de cosmetica wereld, verdiende haar strepen bij Chanel, nadien ook nog bij Yves Saint Laurent. In 2003 volgde ze haar roeping en startte ze haar eigen schoonheidsinstituut op, Z.Bigatti. 10 jaar later startte ze de ontwikkeling van haar eigen cosmeticalijn "Aloë Vera Skin Care", samen met een team van cosmetische experten. Anja heeft al van kleins af veel passie voor schoonheid. Ze is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en nagelstyliste en elke dag staat ze klaar om u tot in de puntjes te verzorgen en te verwennen. 

"Uw schoonheid, onze passie"

In ons Z. Bigatti schoonheidsinstituut geven vakkundige schoonheidsspecialisten professioneel huidadvies en een behandeling op maat met de producten uit de exclusieve Z. Bigatti verzorgingslijn. Z. Bigatti is één van ’s werelds meest exclusieve verzorgingslijnen, die de zichtbare tekenen van huidveroudering daadwerkelijk kunnen aanpakken. De Z. Bigatti crèmes bevatten maar liefst 15 actieve bestanddelen; een cocktail van vitamines, hydroxyzuren, aminozuren, antioxidanten, plantenextracten en enzymen die u een blijvend resultaat bieden. Uw huid wordt hersteld, gevoed en beschermd! Uw huid zal beter bestand zijn tegen de schadelijke invloeden van het dagelijkse leven en u ziet er weer stralend uit!

De daadkrachtige huidverzorgingsproducten van Z. Bigatti kunnen zowel door mannen als vrouwen gebruikt worden en zijn ultrazacht, dus ook geschikt voor een gevoelige huid. Kom gerust eens bij ons langs en geef uw gelaat en lichaam de verzorging die het nodig heeft en verdient.

Z. Bigatti is één van ’s werelds meest exclusieve verzorgingslijnen, die de zichtbare tekenen van huidveroudering daadwerkelijk kunnen aanpakken. De Z. Bigatti crèmes bevatten maar liefst 15 actieve bestanddelen; een cocktail van vitamines, hydroxyzuren, aminozuren, antioxidanten, plantenextracten en enzymen die u een blijvend resultaat bieden. Uw huid wordt hersteld, gevoed en beschermd! Uw huid zal beter bestand zijn tegen de schadelijke invloeden van het dagelijkse leven en u ziet er weer stralend uit!

Daarnaast hebben wij ook een uitgebreid aanbod aan geurkaarsen, geurstokjes en zeepjes van onder andere Rose et Marius en Fragonard, ideaal als geschenk of om jezelf eens te verwennen. Ook mogen we het uitgebreid aanbod aan Parfums voor dames en heren niet vergeten.

Ons Z. Bigatti schoonheidsinstituut is gelegen aan de Hasseltsesteenweg 30 te Beringen. Onze centrale ligging maakt dat u ons schoonheidsinstituut zowel met het openbaar vervoer als met de auto vlot kan bereiken. Via de N72 vindt u ons gemakkelijk vanuit Erperheide, Wijchmaal, Hechtel-Eksel, Leopoldsbrug, Heppen, Beverlo, Eversel, Halveweg, Wijve, Donk, Zonhoven en Hasselt. Vanuit Vurten, Koersel en Heusden-Zolder volgt u de N772 en vanuit Paal, Schaffen en Diest de N29.


Over ons
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x