Laserontharing Limburg

Op zoek naar een schoonheidsspecialiste voor laserontharing in Limburg? Schoonheidsinstituut Z. Bigatti is gespecialiseerd in permanente ontharing.

laserontharing Limburg

Laserontharing Limburg

Bij een behandeling voor definitieve ontharing met een Energist VPL-apparaat, absorbeert de kleurstof in het haar het gepulseerde licht en raakt het verhit tot een temperatuur die de eiwitstructuren van de haargroeicellen coaguleert. Zo wordt hergroei van de haren onmogelijk. 

VPL™ staat voor Variable Pulsed Light™. Elke flits bestaat uit een variabele reeks van gelijkwaardige micro-blokpulsen, die in aantal, lengte, sterkte en duur, apart instelbaar zijn via een eenvoudig computerprogramma. Doordat de energie opgedeeld wordt in micro-blokpulsen, kan er met veel hogere energie worden gewerkt dan met de andere systemen, en dit zonder gevaar voor de huid. 

Dit maakt Energist tot het efficiëntste en veiligste systeem voor permanente ontharing en dit voor alle huidtypes - fototype 1 tot en met 6. Na slechts 3 behandelingen is immers reeds 45 tot 60% van de bestaande haargroei permanent verwijderd.

Dat de ontharing permanent en veilig is, blijkt uit tal van wetenschappelijke studies en werd ook bevestigd door de verschillende behaalde certificaten. Energist VPL™ heeft dan ook veel meer te bieden dan lasers en IPL-systemen. Of zoals Professor Dr. R. Knobler (Universiteit Wenen) het stelt: "Energist VPL slaagt waar andere systemen falen!"

Op zoek naar een schoonheidsspecialiste voor laserontharing in Limburg? Schoonheidsinstituut Z. Bigatti is gespecialiseerd in permanente ontharing met Energist VPL.

Laserontharing prijs

De prijs van laserontharing, in dit geval permanente ontharing met het Energist VPL-apparaat is afhankelijk van de zone die u wenst te behandelen. 

  • Bovenlip: €70
  • Oksels: €150
  • Bikinilijn: vanaf €150
  • Onderarmen: €200
  • Onderbenen en knie: €325
  • Volledige benen: €600

De bovenstaande tarieven gelden per sessie. Energist VPL™ is het efficiëntste systeem voor permanente ontharing, aangezien na slechts 3 behandelingen reeds 45 tot 60% van de bestaande haargroei permanent verwijderd is.

We vermelden hier de prijs van de populairste zones, maar aarzel niet om contact op te nemen met onze schoonheidsspecialiste voor verdere informatie en prijzen.

Neem contact op✆ 011 21 38 99

laserontharing met Energist VPL

Laserontharing bikinilijn

Laserontharing benen

Laserontharing oksels

Laserontharing bovenlip

Laserontharing mannen

Uiteraard zijn ook de mannen welkom bij Z. Bigatti voor permanente ontharing. Veelgevraagde zones bij laserontharing voor mannen zijn de buik, borst, rug, schouders of schaamstreek. Voor meer inlichtingen en tarieven kan u contact opnemen met Z. Bigatti.

Definitieve ontharing met de Energist VPL™

De Energist VPL UltraPlus™ is de efficiëntste, veiligste en snelste methode voor permanente ontharing. We spreken op deze pagina over laserontharing omdat het de meest gekende benaming is, maar eigenlijk is de Energist VPL geen laser. Tal van dermatologische studies en certificaten bewijzen dan ook dat de Energist VPL doeltreffender is dan laserontharing. 

VPL™ staat voor Variable Pulsed Light™ en is een gepatenteerde naam en systeem van Energist Ltd. Swansea in Engeland. De Energist VPL UltraPlus is het resultaat van jarenlange research uitgevoerd door een team van medische laserspecialisten die erin geslaagd zijn om een beter, sneller, veiliger en efficiënter systeem te brengen dan de klassieke ontharingslasers en IPL-systemen.

Het unieke VPL-systeem kan de temperatuur in de haren veel hoger opdrijven zonder dat de omringende huid mee opwarmt en dit zonder al te veel pijn of ongemak. Dit resulteert in veel betere resultaten, waardoor minder behandelingen nodig zijn dan met de traditionele systemen. Bovendien biedt de Energist Ultra meer mogelijkheden: ook fijne haren zijn succesvol te behandelen alsook donkere huidtypes. Wetenschappelijke studies en dermatologische rapporten bevestigen deze unieke eigenschappen. VPL™ voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en is absoluut onschadelijk voor het huidweefsel.

Video: Energist VPL™ permanente ontharing

Over Z. Bigatti

Heeft u behoefte aan wat tijd voor uzelf? Het Z. Bigatti schoonheidsinstituut in Beringen ontvangt u in een sfeer van rust en ontspanning. De inrichting van onze zaak is een perfecte vertaling van de Z. Bigatti filosofie: elegant, tijdloos en luxueus. Kom eens langs en geniet van de weldaad voor uw lichaam en geest! 

In ons schoonheidsinstituut geven vakkundige schoonheidsspecialisten professioneel huidadvies en een behandeling op maat met de producten uit de exclusieve Z. Bigatti verzorgingslijn. Z. Bigatti is één van ’s werelds meest exclusieve verzorgingslijnen, die de zichtbare tekenen van huidveroudering daadwerkelijk kunnen aanpakken. De Z. Bigatti crèmes bevatten maar liefst 15 actieve bestanddelen; een cocktail van vitamines, hydroxyzuren, aminozuren, antioxidanten, plantenextracten en enzymen die u een blijvend resultaat bieden. Uw huid wordt hersteld, gevoed en beschermd. Uw huid zal beter bestand zijn tegen de schadelijke invloeden van het dagelijkse leven en u ziet er weer stralend uit.

De daadkrachtige huidverzorgingsproducten van Z. Bigatti kunnen zowel door mannen als vrouwen gebruikt worden en zijn ultrazacht, dus ook geschikt voor een gevoelige huid. Kom gerust eens bij ons langs en geef uw gelaat en lichaam de verzorging die het nodig heeft en verdient.

Daarnaast hebben wij ook een uitgebreid aanbod aan geurkaarsen, geurstokjes en zeepjes van onder andere Rose et Marius en Fragonard, ideaal als geschenk of om jezelf eens te verwennen. Ook mogen we het uitgebreid aanbod aan parfums voor dames en heren niet vergeten.

Op zoek naar een schoonheidsspecialiste voor laserontharing in Limburg? Schoonheidsinstituut Z. Bigatti is gespecialiseerd in permanente ontharing.

Anja Dewachtere, door de wol geverfd in de cosmetica wereld, verdiende haar strepen bij Chanel, nadien ook nog bij Yves Saint Laurent. In 2003 volgde ze haar roeping en startte ze haar eigen schoonheidsinstituut op, Z.Bigatti. 10 jaar later startte ze de ontwikkeling van haar eigen cosmeticalijn "Aloë Vera Skin Care", samen met een team van cosmetische experten. Anja heeft al van kleins af veel passie voor schoonheid. Ze is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en nagelstyliste en elke dag staat ze klaar om u tot in de puntjes te verzorgen en te verwennen.

"Uw schoonheid, onze passie"

laserontharing Limburg - Anja Dewachtere

aloe vera producten

laserontharing Limburg - Z. Bigatti

Laserontharing Limburg bij Z. Bigatti

Op zoek naar een schoonheidsspecialiste voor laserontharing in Limburg? Schoonheidsinstituut Z. Bigatti is gespecialiseerd in permanente ontharing.

Z. Bigatti

Hasseltsesteenweg 30
3580 Beringen

011 21 38 99
info@zbigatti.be

Openingsuren

Maandag: 09u30 - 18u00
Dinsdag: enkel open op afspraak
Woensdag: 09u00 - 12u00
Donderdag: 09u30 - 18u00
Vrijdag: 19u30 - 18u00
Zaterdag: 09u30 - 14u00
Zondag: gesloten

Bent u geïnteresseerd in laserontharing of bent u op zoek naar een schoonheidsspecialiste in de buurt van Limburg? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram.

Laserontharing Limburg
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x