Nieuws & events

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en events.

Een mooiere huid in 10 minuten!

Een mooiere huid in 10 minuten! Dat kan met de 4 individuele maskers van Mary Cohr. Maak je keuze uit het Masque Energisant, Hydfratant, Anti-Age of Anti-Age Yeux. Het voordeel van een masker dat slechts 10 minuten nodig heeft, is dat het snel en efficiënt is, en daardoor gemakkelijk in te passen is in drukke schema's.

Lees meer

Reinig op professionele wijze penselen, kwasten & borstels!

Het "SLA Brush Cleanser Like A Pro" product is een hoogwaardige borstelreiniger die speciaal is ontwikkeld om make-upborstels grondig en effectief te reinigen. Te verkrijgen bij Z.Bigatti te Beringen.

Lees meer

Masters Colors Blooming Collection

De nieuwe Masters Colors Blooming Collection 2024 is geïnspireerd op de verbluffende aantrekkingskracht van kersenbloesems en zachte pastelkleuren. Deze belichamen schoonheid en vrouwelijkheid in poederachtige roze tinten. Deze collectie is te verkrijgen bij Z.Bigatti te Beringen (Limburg).

Lees meer

Mary Cohr Soft Peeling

Mary Cohr Soft Peeling, de progressieve peeling! De dagelijkse verzorgingscrème om de huid te VERNIEUWEN en UITSTRALING te geven. Te verkrijgen bij Z.Bigatti te Beringen.

Lees meer

Masters Colors Rouge Lips Mat

Masters Colors Rouge Lips Mat is een collectie met 4 nieuwe ultra-gepigmenteerde tinten met een matte en fluweelzachte finish. Te verkrijgen bij: Z.Bigatti te Beringen.

Lees meer

Dermelar Crystal Peel

Dermelar Crystal Peel is een nieuwe, spectaculaire behandeling die geschikt is voor alle huidtypes en waarmee we allerlei huidproblemen zoals pigmentstoornissen (melasma, zonneschade …), grove huidstructuur, acne, verstopte poriën en (acne)littekens kunnen behandelen.

Lees meer

Laserontharingen

Op zoek naar een permanente oplossing voor ongewenste haargroei? Zoek niet verder! Onze geavanceerde laserontharingsbehandelingen zijn de perfecte oplossing voor een zijdezachte, haarvrije huid.

Lees meer

Welk parfum van L.T Piver past bij jou?

Al meer dan twee eeuwen lang creëert het traditionele Franse parfummerk L.T. Piver elegante parfums. Verfijnde, originele geuren met een onvergelijkbare expertise.

Lees meer

New Gelish colors. What's your favorite?

Met gelish hoeft je niet langer te wachten tot de nagels droog zijn na de behandeling. Afbrokkelen, krasjes en dofheid, zwakke en beschadigde nagels die snel inscheuren, verwijderingsschade door een frees of vijl, … behoren definitief tot het verleden. Gelish nagels bieden u kwaliteit en comfort!

Lees meer
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x