CooLifting

Dé nieuwste anti-aging revolutie

Coolifting zorgt voor een intense huidverjonging, lifting, en stelt de behoefte aan een facelifting jaren uit.

Het toestel combineert CO2 huidverjonging met een infusie van hyaluronzuur, peptiden, glycerine en gehydroliseerde tarweproteïnen.

De Coolifting pistolen schieten onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een zeer lage temperatuur op de gezichtsweefsels.

Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen. Het is de snelste en spectaculairste behandeling die er bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden.

De toepassing

De combinatie van de koude CO2-straal onder hoge druk en de geatomiseerde actieve stoffen veroorzaakt:Paradoxale vaatbeweging: Vaatvernauwing gevolgd door vaatverwijding van de microbloedsomloop.

Wanneer ze een zeer koude prikkel ondergaan, trekken de bloedvaten samen en zetten ze weer uit. 

Cryoforese en baroforese: De combinatie van de koude en de hoge druk op de huid zorgt ervoor dat de actieve stoffen van CooLifting diep doordringen en de effecten ervan exponentieel toenemen.

Cryo-carboxytherapie: De CO2-straal van een zeer lage temperatuur en onder hoge druk activeert de microbloedsomloop. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en zorgt ervoor dat de weefsels meer zuurstof krijgen.

Thermische schok: Stimulatie van de onderliggende weefsels. Die weefsels hebben normaal gezien een temperatuur van ongeveer 36 ºC. De plotselinge extreme koude van het CooLifting pistool veroorzaakt een onmiddellijke en diepgaande reactie van de huid. 

Verloop van de behandeling:

• Reiniging van de huid

• Peeling

• Verstuiven van hyaluronzuur over het gelaat

• Insluizen van hyaluronzuur met Coolift-gun

• Massage

• Dagverzorging 

Diepe hydratatie, collageenstimulatie, herstel van de huid, verbetert de structuur en de kwaliteit van de huid.

De Coolift kan ook gecombineerd worden met één van de andere gelaatsverzorgingen voor een nog beter resultaat. 

Duurtijd: 30 minuten
Prijs: € 89,00

CooLifting
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x