Couperose- en Pigment behandeling

Wat is de Energist UltraPlus VPL™?

De Energist UltraPlus VPL™ is een van de nieuwste lasers die niet alleen specifiek ontwikkeld is voor het permanent verwijderen van haar, maar ook veilige behandelingsmogelijkheden heeft voor o.a. couperose en pigmentvlekken.

Onze huid veroudert door de jaren heen, onder meer door de UV straling van de zon/zonnebank en door de afnemende aanmaak van collageen. Huidcellen die zijn blootgesteld aan de zon kunnen bijvoorbeeld een overschot aan melanine produceren en zodoende ouderdomsvlekkensproetjes en pigmentverschuivingen veroorzaken.

De Energist UltraPlus VPL™ legt de melanineproductie van sommige van deze slecht functionerende cellen stil, zodat de gezichtsteint weer egaal wordt en de zonneschade beperkt wordt. Bovendien helpt deze behandeling tegen het ontstaan van zichtbare bloedvaatjes, haarvaatjes en gaat diffuse couperose tegen.

Hoe werkt de Energist UltraPlus VPL™?

Dit systeem is zo uniek omdat de behandelingen gebaseerd zijn op korte lichtflitsen die tijdens één flits een reeks variabele, snelle blokpulsen generen. Deze variabele pulsen zorgen ervoor, dat de energie kan worden aangepast aan de huid, waardoor oververhitting van de omliggende huid wordt vermeden.

Deze technologie lokt met een lichtprikkel immers een reactie uit bij de fibroblasten in de dermis, waardoor er nieuwe collageen en volume gevormd wordt. Gevolg: de huid wordt strakker en voller, rimpels minder diep, en ontstekingen, couperose en pigmentvlekken verdwijnen

De behandeling

De behandeling is vooral geschikt voor het gelaat, de hals, decolleté en handen. Het resultaat hangt af van de grootte en diepte van de pigmentvlek, het gebied en de kleur. Sommige vlekjes verschrompelen en verdwijnen daarna, andere vlekjes vallen van de huid af.

Na een behandeling is het normaal dat de vlekken wat donkerder van kleur zijn (het lijkt dus erger geworden). Het kan ook zijn dat na een behandeling de huid gaat vervellen. 

Voor meer informatie en prijzen, neem contact op met ons instituut.

Couperose- en Pigment behandeling
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x