Huidverjongende behandeling

Wat is de Energist UltraPlus VPL?

De Energist UltraPlus VPL is een van de nieuwste lasers die niet alleen specifiek ontwikkeld is voor het permanent verwijderen van haar, maar ook veilige behandelingsmogelijkheden heeft voor o.a. couperose, pigmentvlekken en huidverjonging.

Hoe werkt de Energist UltraPlus VPL?

Dit systeem is zo uniek omdat de behandelingen gebaseerd zijn op korte lichtflitsen die tijdens één flits een reeks variabele, snelle blokpulsen generen. Deze variabele pulsen zorgen ervoor, dat de energie kan worden aangepast aan de huid, waardoor oververhitting van de omliggende huid wordt vermeden.

Deze technologie lokt met een lichtprikkel immers een reactie uit bij de fibroblasten in de dermis, waardoor er nieuwe collageen en volume gevormd wordt. Gevolg: de huid wordt strakker en voller, rimpels minder diep, en ontstekingen, couperose en pigmentvlekken verdwijnen.

Lichttechnologie voor huidverbetering biedt een oplossing voor wie genoeg heeft van veelbelovende crèmes die uiteindelijk tekortschieten in hun werking. Dat komt doordat crèmes nooit diep genoeg in de huid kunnen werken. Als u echte huidverbetering wilt bekomen, moet er altijd gewerkt worden tot in de dermis, de laag van de huid die onder de opperhuid zit. (De opperhuid is de huid die we met het blote oog kunnen waarnemen.) In de dermis, ook wel de lederhuid genoemd, maken we immers collageen en elastine aan. Dit zijn heel belangrijke elementen die ervoor zorgen dat we een gezonde, volle en stralende huid kunnen hebben.

Sommige chirurgen zullen u hiervoor een ablatieve laserresurfacing-behandeling aanraden, maar huidverjonging en huidverbetering kunt u ook op een veiligere, pijnlozere en aangenamere manier verkrijgen.

Voor meer informatie en prijzen, neem contact op met ons instituut.

Huidverjongende behandeling
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x